Your address will show here +12 34 56 78
  • Twijfel is het begin van wijsheid – Descartes

Kennis delen

Op zoek naar een aanjager die kennis en inspiratie wil delen en mensen verbindt? Graag verken ik samen met u de wensen en mogelijkheden.

▶︎ Hoe organiseer ik duurzaamheid of omgevingsmanagement in mijn organisatie?

▶︎ Hoe implementeer ik circulaire economie in onderwijs, in opleidingen en faculteiten?

▶︎ Hoe zet ik een learning- en/of circularLAB op?

▶︎ Wanneer kan ik deelnemen aan Rondje Circulair Bouwen?

 Rondje Circulair Bouwen
In Rondje Circulair Bouwen delen
voorlopers kennis en ervaring

Gastdocentschap

In gesprek met 

omgevingsmanagers

 Inspiratie
Geïnspireerd raken
en anderen inspireren

Rondje Circulair Bouwen

In “Rondje Circulair Bouwen” interview ik voorlopers over het organiseren van duurzaamheid en circulariteit in bouw- en infraprojecten. Deelnemende organisaties zijn o.a. gemeenten Amsterdam, Rotterdam en Utrecht, Rijkswaterstaat, ProRail, Schiphol Group, Tennet en Alliander. Alle info wordt weer gedeeld in een tweede ronde met dezelfde partijen. Meer weten? Bel 06-27360277 of mail naar gasseling@circlemotion.nl.

  • Grondstoffenpaspoort als bouwcatalogus van de toekomst

    Alliander is een voorloper in circulair renoveren en beheren. Inspirerende voorbeelden zijn de circulaire renovaties van hoofdkantoor Duiven en het Bellevue kantoor in Arnhem.

  • Vervolgsessie Rondje Circulair Bouwen

    Circle Motion brengt voorlopers bij elkaar. Energieke bijeenkomst over actuele thema’s zoals meten van circulariteit, grondstoffenpaspoort, circulaire buitenruimte en voorkomen van (bouw)afval.

Gastdocentschap

In gesprek met omgevingsmanagers.

  • Gastdocent hinder en BLVC

    Omgevingsmanager in de bouw en infra 5-daagse opleiding i.s.m. Nederlands Instituut voor de Bouw (NiB)

Inspiratie

Het delen van kennis verbindt mensen en geeft mij energie. Via kennisinstellingen verzorg ik regelmatig gastcolleges over circulair bouwen of omgevingsmanagement. Ook werk ik in opdrachten graag samen met studenten. Jonge geesten denken minder in hokjes en dat werkt verfrissend. Als docent van de opleiding “Omgevingsmanager in de bouw & infra” verzorg ik de module hinder en BLVC voor experts in het werkveld. Uit evaluaties blijkt dat deelnemers mij vooral waarderen om mijn ruime praktijkervaring en aanstekelijke enthousiasme. Circle Motion is tevens actieve deelnemer aan de Cleantech Regio Stedendriehoek.